OVER ONS

Bij Phoenix 3D Metaal zoeken we een gemotiveerde CNC Kanter om ons team te versterken. Wij zijn een groeiend bedrijf, gespecialiseerd in rubberpersen binnen de metaalbewerkingsindustrie. Wij bieden een leuke, afwisselende baan in een informele werkomgeving. Bij ons kun je rekenen op afwisselend werk, goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

DE FUNCTIE

Als CNC Kanter ben je verantwoordelijk voor het bedienen van onze kantbanken en rollenwalsen volgens de juiste instructies. Je werkt nauw samen met je collega’s om productieopdrachten te programmeren, produceren en vast te leggen. Na een inwerkperiode krijg je als kanter de kans om ook het moeilijkere programmeerwerk op je te nemen. Voor onze nieuwe werknemers bieden wij een persoonlijk en passend leertraject aan, waarbij je stap voor stap en op je eigen tempo het vak leert. Naast je werkzaamheden op de Kant-afdeling, kan het voorkomen dat je door andere afdelingen wordt ondersteund of dat collega’s van andere afdelingen jouw hulp nodig hebben. Je draagt ook de verantwoordelijkheid voor het controleren van de kwaliteit van de producten en het registreren van de controles.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Als CNC Kanter verwachten wij dat je zelfstandig kunt werken en proactief bent, zonder voortdurende begeleiding van een leidinggevende. Je bent gedreven om voor langere tijd met ons samen te werken en jezelf verder te ontwikkelen binnen het vakgebied. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een fijne en gezellige werksfeer, waarin collegialiteit en een positieve instelling centraal staan. Het is belangrijk dat je elke dag met plezier en fluitend naar je werk gaat, zodat we samen een productieve en prettige werkomgeving kunnen creëren.

Wat krijg je daarvoor terug?

Bij ons kun je rekenen op afwisselend werk met ‘kleine series’ (20-200 stuks), wat zorgt voor een dynamische werkomgeving. Je komt te werken in een leuk en jong team van 6 collega’s binnen ons bedrijf met ongeveer 50 collega’s. Daarnaast krijg je een mooi salaris dat aansluit bij je opleiding en werkervaring, volgens de cao Metaalbewerkingsbedrijf. We investeren in langdurige samenwerking en jouw groei en ontwikkeling. Ook hebben we bij Phoenix 3D Metaal diverse leuke teamactiviteiten zoals barbecues, het jaarlijkse beachvolleybal toernooi en nog veel meer!

Als jij een gemotiveerde CNC Kanter bent die op zoek is naar een uitdagende baan binnen een dynamisch bedrijf, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Laat ons zien waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team. Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons!

IN GESPREK MET JORDY

Ambitie. Iedereen praat erover én veel werkgevers vragen ernaar. Bij Phoenix 3D Metaal gaat het ook vaak over ambitie. Logisch, we vormen immers de voorsprong voor onze klanten. Een ambitieuze belofte, waar we dagelijks met alle collega’s hard aan werken. Maar, ambitie is binnen Phoenix 3D Metaal tweeledig. We geven onze mensen namelijk ook graag alle tijd en ruimte om zelf vorm te geven aan hun persoonlijke ambitie. Voor de een betekent dit groei zonder plafond en een ander zet in op ‘gewoon’ lekker werken, zonder poespas. Aan het woord is Jordy Oplaat (27) / Voorsprong-vormer bij Phoenix 3D Metaal

solliciteer direct

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
CV uploaden

Via Whatsapp kan ook! Klik hier