Dieptrekken aluminium

Professioneel dieptrekken van aluminium

Bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van het dieptrekken van aluminium? Dan bent u bij Phoenix 3D Metaal aan het juiste adres. We hebben bij ons bedrijf namelijk veel ervaring met aluminium dieptrekken, maar ook met het bewerken van meerdere andere soorten metaal. We gebruiken hiervoor een techniek die rubberpersen heet, waarmee wij min of meer uniek zijn in Nederland. Het dieptrekken van aluminium gaat met behulp van onze rubberpers helemaal perfect, met een resultaat waar u helemaal tevreden mee kunt zijn. Zo krijgt uw plaat aluminium precies de vorm die u ervan wenst.

pijltjes-scroll-omlaag
KUP06195

Aan de slag met het dieptrekken van aluminium

Bij het dieptrekken van een metalen plaat wordt deze plaat onder druk omgezet in een driedimensionale vorm die helemaal naadloos is. Het is een techniek die bij meerdere verschillende soorten metaal kan worden gebruikt en die altijd de beste resultaten oplevert. Het is een methode die kan zorgen voor een groot aantal verschillende vormen. Wat voor vorm u dan ook wenst, bij ons kunt u er op rekenen dat deze helemaal perfect wordt afgeleverd. Ons bedrijf bestaat al sinds 1960 en is als enige bedrijf in Nederland gespecialiseerd op het gebied van rubberpersen. We hebben de techniek dusdanig geperfectioneerd dat we elke vorm kunnen maken die u maar wenst.

Meer weten over het dieptrekken van aluminium

Aluminium dieptrekken is een techniek waarmee heel eenvoudig en nauwkeurig een bepaalde vorm gemaakt kan worden. We vinden het belangrijk om u helemaal op de hoogte te brengen van de mogelijkheden die u bij ons heeft en nodigen u dan ook van harte uit om eens contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. We spreken dan met u alle mogelijkheden door die wij u te bieden hebben op het gebied van het dieptrekken van aluminium.

“In the development process, I could fully focus on the design and Phoenix on the technical feasibility. The result is a product that really fulfils all wishes and requirements.”

– Stan Maes (Stan Maes Product Design) –