Dieptrekken blik

Specialisten op het gebied van het dieptrekken van blik

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van het dieptrekken van blik? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Phoenix 3D Metaal. Ons bedrijf is gespecialiseerd als het aankomt op rubberpersen, een vorm van blik dieptrekken waarmee perfecte vormen gemaakt kunnen worden. Wij kunnen voor u elke vorm maken die u maar wenst, geheel volgens uw specificaties. Wilt u bij het dieptrekken blik laten bewerken? Dit is een van de materialen waar wij zonder problemen voor u mee aan de slag kunnen gaan. We raden u dan ook aan om eens bij de informatie over ons bedrijf op deze website te komen kijken.

pijltjes-scroll-omlaag
KUP06195

Aan de slag met het dieptrekken van blik

Dieptrekken van metaal is een speciale vormgevingstechniek. Er wordt een metalen plaat, zoals bijvoorbeeld een van blik, onder een hoge druk omgezet in een naadvrije vorm. Het is een techniek die veel wordt gebruikt bij allerhande verschillende metalen en kunststoffen. Ook blik kan op deze manier perfect worden omgevormd in een speciale vorm. Zo kunnen er bijvoorbeeld blikjes voor frisdrank op deze manier worden bewerkt. We nemen graag eens alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben met u door. Zo bent u er straks zeker van dat uw producten helemaal die vorm hebben die u ervan gewenst had.

Door middel van dieptrekken blik bewerken

Wilt u blik dieptrekken bij een professioneel bedrijf met veel ervaring op dit gebied? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact op te nemen met ons. We staan altijd klaar om al onze mogelijkheden met u door te nemen. Heeft u een specifieke vraag voor onze medewerkers, of wilt u een afspraak met ons maken om te bekijken of wij voor u aan de slag kunnen gaan? Dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Neem gewoon eens een kijkje bij de informatie op onze website om u alvast in te lezen over wat ons bedrijf allemaal voor u kan betekenen.

“In the development process, I could fully focus on the design and Phoenix on the technical feasibility. The result is a product that really fulfils all wishes and requirements.”

– Stan Maes (Stan Maes Product Design) –