Dieptrekken materiaal

Een materiaal laten dieptrekken

Heeft uw bedrijf een materiaal dat naar een bepaalde vorm bewerkt moet worden? Dan is het goed om hiervoor een bedrijf in te schakelen met veel ervaring op dit gebied. Phoenix 3D Metaal is een bedrijf waar experts werken om uw materiaal zo goed mogelijk te bewerken. We hebben mensen en machines klaarstaan voor het dieptrekken van materiaal. Wij maken hierbij altijd gebruik van een techniek die rubberpersen heet. Dit is een mooie, snelle en betrouwbare methode, op welk gebied de experts van Nederland klaar heeft staan. We raden u dan ook aan om gewoon eens bij onze mogelijkheden te kijken als u overweegt met ons in zee te gaan.

pijltjes-scroll-omlaag
KUP06195

Aan de slag met het dieptrekken van materiaal

Materiaal dieptrekken is een methode die door meerdere bedrijven wordt toegepast. Het is een effectieve methode om snel een materiaal in een gewenste vorm te krijgen. Bij Phoenix 3D Metaal denken we dat rubberpersen de beste manier is om een metaal in de gewenste vorm te krijgen. We hebben hier op onze website uitgebreide informatie over staan. Lees deze gewoon eens door om een goede indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is met rubberpersen. De methode dieptrekken bij materiaal toepassen doet u bij voorkeur bij een professioneel bedrijf als Phoenix 3D Metaal, waar we vele jaren ervaring hebben op dit gebied.

Meer weten over het dieptrekken van materiaal?

We vinden het belangrijk om u goed op de hoogte te brengen van wat er allemaal mogelijk is bij ons bedrijf. We zorgen er graag voor dat u de gewenste vorm krijgt, in de gewenste aantallen. Rubberpersen is een zeer effectieve methode als u met dieptrekken een materiaal wilt bewerken. U kunt altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. U kunt er ook voor kiezen om een afspraak met ons te maken. We gaan dan samen bekijken wat er allemaal mogelijk is bij Phoenix 3D Metaal.

“In the development process, I could fully focus on the design and Phoenix on the technical feasibility. The result is a product that really fulfils all wishes and requirements.”

– Stan Maes (Stan Maes Product Design) –