Dieptrekken metaal

Professioneel dieptrekken van metaal

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van het dieptrekken van metaal? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij Phoenix 3D Metaal. Bij ons vindt u namelijk de kennis en expertise die nodig zijn om elke mogelijke 3D-vorm te realiseren met behulp van deze techniek. Wij hebben de apparatuur klaarstaan waarmee we elke vorm naadloos voor u kunnen maken. Ons bedrijf is al sinds 1960 actief op het gebied van metaalbewerking, vanaf 1998 zorgen wij voor de mooiste 3D-vormen vanuit een metalen grondstof. We zijn bekend als het eerste bedrijf in Nederland dat begon met rubberpersen van metaal en hebben zodoende een flinke reputatie op dit gebied opgebouwd.

pijltjes-scroll-omlaag
KUP06195

Metaal dieptrekken

Bij het dieptrekken van metaal wordt een metalen plaat helemaal gevormd naar een 3D-model. Er wordt een matrijs gemaakt die de vorm heeft van het eindproduct dat moet resulteren in onze werkzaamheden. Het metaal wordt dan met behulp van een stempel in de matrijs geduwd, waardoor het de vorm krijgt die u wenst. Het hangt dan een beetje af van de vorm die het metaal moet krijgen welke metaalsoort er specifiek wordt gebruikt. Dieptrekken van metaal wordt ingezet bij onder andere blikjes frisdrank, bodemplaten van auto’s en tubes voor tandpasta. Ook voor uw product kunnen wij een perfecte matrijs maken.

Meer weten over dieptrekken van metaal?

Metaal dieptrekken is onze specialiteit, we vertellen u hier graag meer over. Neem dan ook gewoon eens contact met ons op om meer te weten te komen over de technieken die wij gebruiken bij het dieptrekken van metaal. U kunt bij ons rekenen op een perfect eindproduct, dat met de grootst mogelijke zorg voor u wordt gerealiseerd. We hebben op deze website een schat aan informatie over ons bedrijf en wijze van productie gezet, zodat u zich hier goed over kunt laten informeren. Uiteraard laten we u ook graag persoonlijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

“In the development process, I could fully focus on the design and Phoenix on the technical feasibility. The result is a product that really fulfils all wishes and requirements.”

– Stan Maes (Stan Maes Product Design) –