Het dieptrekken van RVS

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van metaalbewerking? Een bedrijf dat voor u een basismateriaal in een door u gewenste vorm kan persen? Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken. Bij Phoenix 3D Metaal vindt u namelijk niet alleen de apparaten en kennis, maar ook de passie die nodig zijn om een perfect eindproduct te maken. Wilt u iets laten vervaardigen uit RVS? Dan zorgen wij met het dieptrekken van RVS voor een eindproduct dat helemaal naadloos is. Een eindproduct dat u vol vertrouwen kunt inzetten in uw eigen productie, of dat u kunt verkopen aan uw klanten.

pijltjes-scroll-omlaag
KUP06195

RVS dieptrekken met Phoenix 3D Metaal

Ons bedrijf is al sinds 1998 actief op het gebied van het bewerken van metaal in bepaalde vormen. We maken hiervoor een matrijs en een stempel, die samenwerken om de juiste vorm in het basismateriaal te persen. Zo krijgt u met behulp van dieptrekken van RVS een perfecte vorm, die helemaal op uw wensen aansluit. Als u hier meer over wilt weten, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen te stellen. We kunnen u een enkel exemplaar leveren, maar ook een groot aantal exemplaren. We staan altijd klaar om onze expertise in te zetten en u zo een topproduct te leveren.

Dieptrekken met RVS als basismateriaal

Dieptrekken met RVS is misschien wel de beste manier om deze soort metaal te bewerken. U bent er dan namelijk zeker van dat het RVS perfect op vorm wordt gebracht. Bij Phoenix 3D Metaal weten we als geen ander hoe dit het beste gedaan kan worden. We zijn de expert in Nederland op het gebied van rubberpersen, een techniek die in onze ogen altijd voor de beste resultaten zorgt. Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden van deze techniek met ons door te nemen, maar ook om te bekijken hoe wij onze expertise in kunnen zetten voor uw producten.

Als u meer wilt weten over lasersnijden in 3D, dan kunt u altijd uw vragen op ons afvuren. We hebben ook op onze website meer informatie klaarstaan over 3D lasersnijden. Heeft u metaal dat u in 3D wilt laten lasersnijden, dan is Phoenix 3D Metaal hier het aangewezen bedrijf voor. We hebben veel ervaring op het gebied van 3D lasersnijden, maar ook met het bewerken van metaal. Zo zorgen wij ervoor dat het metaal alle vormen krijgt die u maar wenst en dat uw product er helemaal uitziet zoals u dat wilt.

“In the development process, I could fully focus on the design and Phoenix on the technical feasibility. The result is a product that really fulfils all wishes and requirements.”

– Stan Maes (Stan Maes Product Design) –