Dieptrekken staal

Aan de slag met het dieptrekken van staal

Als u een stalen plaat heeft die in een bepaalde vorm moet worden bewerkt, dan heeft u op dit gebied meerdere mogelijkheden. Bij Phoenix 3D Metaal zijn we er echter van overtuigd dat de beste manier om dit voor elkaar te krijgen het dieptrekken van staal met behulp van een rubberpers is. Wij gebruiken hierbij rubberkussens die zorgen voor een perfecte vorm, die geheel naadloos is. Als wij bij het dieptrekken staal bewerken, dan kunt u er zodoende op rekenen dat u een eindproduct krijgt dat helemaal aan uw wensen voldoet.

pijltjes-scroll-omlaag
KUP06195

Dieptrekken van staal met Phoenix 3D Metaal

Bij ons bedrijf werken mensen met een echte passie voor de techniek die wij hebben ontwikkeld. Rubberpersen is een techniek die zorgt voor een resultaat zoals u dat wenst. U kunt daarbij rekenen op een persoonlijke en projectmatige aanpak van onze kant. We hebben engineers in dienst die elke nieuwe opdracht van begin tot eind begeleiden en die u bij elke stap in het proces op de hoogte houden van wat u kunt verwachten. We maken daarbij ook gebruik van een continue kwaliteitscontrole. U wilt per slot van rekening straks een eindproduct hebben dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Meer weten over staal dieptrekken?

Als u meer wilt weten over het dieptrekken van staal, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We vertellen dan meer over onze mogelijkheden en hoe wij uw perfecte eindproduct gaan realiseren. Door middel van dieptrekken staal bewerken is een methode die zorgt voor producten die geheel identiek zijn, daarbij ook nog eens altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Samen met u gaan we graag een keer bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Bij Phoenix 3D Metaal kunt u rekenen op kwaliteit en service van de bovenste plank.

“In the development process, I could fully focus on the design and Phoenix on the technical feasibility. The result is a product that really fulfils all wishes and requirements.”

– Stan Maes (Stan Maes Product Design) –