Metaal vormen

Metaal laten vormen door specialisten

Bij het omvormen van metaal kan gebruik gemaakt worden van meerdere verschillende methodes. We hebben het dan onder andere over metaal omvormen met behulp van rubberpersen, wat misschien wel de meest effectieve methode is om een perfecte vervorming van uw metaal te krijgen. Metaal laten vormen doet u heel eenvoudig bij Phoenix 3D Metaal. Bij ons bedrijf werken experts op dit gebied, die graag ook voor u aan de slag gaan. We vertellen u natuurlijk alles wat u maar wilt weten over metaal omvormen. U kunt ook altijd een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie over dit onderwerp op onze website.

pijltjes-scroll-omlaag
KUP06195

Effectief metaal laten vormen

We hebben bij Phoenix 3D Metaal veel ervaring met het omvormen van metaal. Ons bedrijf werd in 1960 opgericht. We hebben in 1998 besloten om ons vooral te gaan richten op het omvormen van metaal door middel van rubberpersen. Dit is in onze ogen de beste methode om snel en in hoge kwaliteit een vorm te maken. We hebben door de jaren heen heel wat verschillende vormen gemaakt vanuit metaal en gaan ook graag aan de slag om deze werkzaamheid voor u uit te voeren. Wilt u hier meer over weten? We staan altijd klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden.

Meet weten over metaal omvormen?

Rubberpersen is een methode van omvormen die een enorme meerwaarde te bieden heeft. Vandaar ook dat wij ons bij Phoenix 3D Metaal hebben besloten te specialiseren op het gebied van alles wat maar met rubberpersen te maken heeft. Onze methode is kostenefficient, hygienisch, lichtgewicht, functioneel en geeft uw product een mooie, professionele uitstraling. Onze vakmensen hebben veel ervaring met het uitvoeren van klussen met behulp van onze rubberpers. We laten u graag zien hoe dit te werk gaat en wat voor hoogwaardige resultaten wij allemaal voor u kunnen bereiken.

“In the development process, I could fully focus on the design and Phoenix on the technical feasibility. The result is a product that really fulfils all wishes and requirements.”

– Stan Maes (Stan Maes Product Design) –