Metaalpersen

Wilt u metaal laten persen?

Wilt u voor uw bedrijf producten laten maken die zijn vervaardigd uit een metalen plaat? Dan bent u bij Phoenix 3D Metaal aan het juiste adres. Wij maken voor u door middel van metaalpersen precies die vormen die u wilt hebben. Bij Phoenix 3D Metaal maken we gebruik van een methode die rubberpersen heet. Dit is een zeer effectieve manier om een metaal om te vormen tot iets anders. Zodoende kunnen we de mooiste producten voor u maken. Rubberpersen is een techniek die veel toegevoegde waarde te bieden heeft en die daarbij ook een absolute meerwaarde met zich meebrengt.

pijltjes-scroll-omlaag
KUP06195

Metaal laten persen met rubberpers

Er zijn meerdere voordelen op te noemen van werken met een rubberpers. U kunt bijvoorbeeld denken aan een methode die heel geschikt is voor kleinere series, aangezien er slechts een kleine investering qua gereedschap nodig is. De gereedschapskosten zijn daarbij ook laag, slechts zo’n 5 tot 10% van de kosten van dieptematrijzen! Daarbij is dit een enkelvoudig gereedschap, zodat er snel geproduceerd kan worden. Niet onbelangrijk: u krijgt een hightech uitstraling voor een hightech product. Daarnaast garanderen wij een optimale flow door de ronde vormen.

Meer weten over metaalpersen?

U wilt metaal laten persen door een bedrijf waar experts op dit gebied werken? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens met Phoenix 3D Metaal contact op te nemen. We hebben mensen klaar staan die graag voor u aan de slag gaan. We nodigen u dan ook van harte uit om een keer een afspraak met ons te maken om alle mogelijkheden met ons door te nemen. We gaan dan samen met u bekijken wat er allemaal kan met onze methode en hoe wij ervoor gaan zorgen dat u straks de mooiste producten kunt verwachten.

“In the development process, I could fully focus on the design and Phoenix on the technical feasibility. The result is a product that really fulfils all wishes and requirements.”

– Stan Maes (Stan Maes Product Design) –