Deksel & Bodem Biertank

Duotank zocht een leverancier die ons een alternatief kon bieden voor de productie van biertanks in kleine series. Het ging hierbij om; de deksel en de bodem. Door meerdere afmetingen (diameter 600mm en 700mm) in één matrijs te plaatsen is er minder gereedschap nodig en worden er met één persstap twee producten tegelijk geproduceerd. Met 1 matrijs kunnen we alle gewenste afmetingen en uitvoeringen persen. Daarbij produceren we -in de door de klant gewenste- kleine series en verschillende materialen. Met als kers op de taart; geen sleepsporen (beschadigingen), omdat we gebruikmaken van de rubberperstechniek.

pijltjes-scroll-omlaag

De vraag

Wij zoeken een leverancier die ons een alternatief kan bieden voor de productie van onze biertanks in kleine series. Het gaat hierbij om; de deksel en de bodem. In de deksel moet een ovale vorm worden aangebracht die toegang geeft tot de tank. Zowel de bodem als de deksel hebben we nodig in verschillende afmetingen en materialen zoals rvs en koper.

Ons advies

Door meerdere afmetingen (diameter 600mm en 700mm) in één matrijs te plaatsen is er minder gereedschap nodig en worden er met één persstap twee producten tegelijk geproduceerd. Maak per ‘holte’ in de matrijs gebruik van een insert. Op deze manier kunnen zowel per holte de bodem en de deksel (ovaal mangat) geproduceerd worden.

De voorsprong

Weinig gereedschap en lage gereedschapskosten. Met 1 matrijs kunnen we alle gewenste afmetingen en uitvoeringen persen. Daarbij produceren we -in de door de klant gewenste- kleine series en verschillende materialen. Met als kers op de taart; geen sleepsporen (beschadigingen) omdat we gebruikmaken van de rubberperstechniek.

about our client

BEKIJK ALLE PROJECTEN